Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

JULIA van Lars Maiburg. 

Ik ben niet zo’n gigantische penner. Dus ik maak het kort :-).
Betreft over jullie organisatie en de contacten vond ik het allemaal heel goed en open geregeld. Ook positief dat jullie effectief op huisbezoek komen en zelf veel uitleg geven en zien of de hond geschikt is voor de eventueel nieuwe adoptant.
Wat Julia betreft 🤪..
Toen ze bij ons kwam was ze al direct heel vertrouwd en op haar gemak. Vanaf dag 1 waren wij eigenlijk al dikke vrienden en was alles prima voor haar. Gezien mijn veel tijd in open natuur was het wel een vereiste dat ze vrij kon los lopen en onder appel kon blijven. Dit heeft mij 2 jaar tijd gekost 😅. Julia heeft dan ook de eerste 2 jaar enkele keren uitgebroken. Na verschillende pogingen omheining aangepast. De evolutie dat Julia nu heeft ondergaan is letterlijk ongelofelijk. Na voldoende opvoeding en tijd is ze nu echt zeer goed geleerd en dat geeft mij en haar dan ook echt rust. Nu kan ze overal volledig vrij los en blijft ze altijd wel in de buurt 😄. Als ik mijn auto laadt voor naar de Ardennen te vertrekken spring ze direct in de koffer en blijft ze liggen tot we vetrekken ook als is dit pas 4 uur later en staat de poort al die tijd gewoon open 🤣.
Voor mij is het echt heel mooi om te ervaren dat onze band alleen maar sterker wordt. En dat we elkaar steeds meer beter begrijpen.

terug naar verhalen

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram