Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Sibilla met Ira

6 maanden na het overlijden van mijn soulmate – mijn Gordon Setter Duke – wilde ik toch weer een tweede hond erbij.   Een rescue-setter laten ervaren dat het leven en de mens ook goed kan zijn. Op mijn zoektocht kwam ik in contact met Alex. Ik viel voor een 5 jaar oude, mooie tricolor setter-dame in Spanje. Heel erg bang, heel erg getraumatiseerd met een slecht verleden (jager). Na een uitgebreid en gezellig huisbezoek, waarin leefomstandigheden werden bekeken en veel vragen werden beantwoord, startte het adoptieproces. Alex ging Ira ophalen in Antwerpen en bracht haar  persoonlijk naar mij. Vanaf dat moment startte ons avontuur. Het kostte tijd, aanpassing, veel liefde en heel veel geduld om elkaar te leren kennen en vertrouwen.

We leerden van en met elkaar.
Zo trots op haar bij elk stapje dat ze maakte, elke horde die ze overwon.
Het was niet altijd gemakkelijk, maar zo de moeite waard. Inmiddels is ze 5 jaar bij  mij en ik kan me geen leven zonder haar voorstellen. Het  is nu een blije, soms ondeugende en uiteraard eigenwijze setter, een echte setter dus.
Er is nog altijd contact met Alex. Je kunt altijd bij hem terecht en hij blijft ook na de adoptie oprecht betrokken op de hond. Ik kan de stichting van harte aanbevelen.

terug naar verhalen
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram