Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

De kalender van Setter Rescue Netherlands 2024 is te bestellen.

Binnenkort is de nieuwe kalender voor het jaar 2024 klaar, vrijwilligster Simone is druk bezig om alle foto's te plaatsen nadat de lay-out inmiddels klaar is.
Simone, nu alvast onwijs veel dank daarvoor, ik weet wat het voor boel werk is 🥴
De lay-out zal iets anders zijn als afgelopen jaren met grotere Foto's, maar wel weer met duidelijke, beschrijfbare vakjes van dagen, aangevuld met de happy settertjes 🐶❤️
Ondanks de enorme prijsstijgingen in het afgelopen jaar kunnen we dankzij de geweldige samenwerking met  Printclub GmbH de prijs toch betaalbaar houden, weliswaar een fractie duurder als afgelopen jaren, maar de kosten voor deze nieuwe prachtige kalender zijn 22.50 euro en dat is INCLUSIEF de verzendkosten naar binnen en buitenland.
Helaas maken deze verzendkosten wel een groot deel uit van de totaalkosten uit.
Wilt U ook graag een kalender, waarmee U het hele jaar prachtig, blije settertjes ziet, en daarmee tegelijk de stichting steunt, zodat we ook volgend jaar nog meer settertjes kunnen blijven helpen, dan kunt U alvast reserveren, door:
22.50 euro over te maken op:
NL92RABO0337058946 t.n.v.. Stichting Setter Rescue Netherlands ovv. Kalender en Uw adresgegevens in te vullen bij de beschrijving van overboeking.

Kalender zal dan medio November verstuurd worden als brievenbuspakje met track&trace, maar daar krijgt U dan tzt. nog bericht van
Ook dit jaar worden er weer 100 stuks besteld, wij 🙏🏻 ze allemaal te verkopen voor de hondjes 🐶🐶🐶
Alvast heel veel dank ❤️❤️❤️

kalender 2024 01
kalender 2024 02
kalender 2024 03


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram