Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Gastenboek

Arie Fortuin
02-10-22 18:00:13
Zondag 25 september was voor voor mij en Yvonne een spannende dag
Alex was onderweg met onze nieuwe setter Eros ,inmiddels heet hij AYRO,
en de verwachtingen waren hoog omdat volgens de gegevens van de setter rescue deze hond een toppertje was.
Na aankomst waren we direct verliefd op deze setter en hij heeft ons tot nu toe niet teleurgesteld omdat hij werkelijk een voorbeeld hondje is.
Geen problemen met zindelijkheid, alleen zijn ‘s nachts , kan overdag goed alleen zijn en voelt zich comfortabel in de auto.
Diegene die hem op straat heeft gezet weet niet wat hij mist.
Mariagrazzia bedankt voor het redden, Antonella bedankt voor de mooie periode bij jou en bovenal Alex bedankt voor al je inspanning voor deze dieren.
Setter Recue is een stichting waar alle liefde voor dieren samen komt
Denise Erni
20-08-22 21:12:49
Op 8 januari werd met veel liefde Forest door Alex bij ons gebracht.
De liefde die door deze stichting aan de rescue honden word gegeven is met geen pen te beschrijven zo mooi om te zien met hoeveel liefde en zorg Forest naar ons is gebracht.
Alles werd heel erg goed uitgelegd en wat we wel en niet moesten verwachten.
Vanaf dag 1 is Forest echt een deel van onze familie en ik zou me geen dag meer zonder hem kunnen voorstellen. Wat hebben wij toch een geluk met onze lieve setter Forest.
En Alex en alle andere vrijwilligers ook de vrijwilligers in Italië verdienen daarom een grote pluim voor al hun inzet. Deze stichting is vele malen beter dan een asiel bij hun krijg je zolang de hond leeft alle hulp die je nodig hebt zodat je er nooit zomaar alleen voor komt te staan. Nogmaals bedankt Alex dat door jullie Forest in ons leven is gekomen.
P van Esch
11-04-21 14:06:24
Gisteren is Dag bij ons afgeleverd door Alex. Ik kan niet anders zeggen dat alles top geregeld is door Alex, Elaine en Harry dank daarvoor. Bovendien is het Dag die we nu Dapper noemen een prachtige lieve gezonde hond die zijn nieuwe naam eer aan doet.
Nogmaals dank voor alle goede zorgen en inspanningen die jullie verrichten met jullie fantastische vrijwilligers werk want het is meer dan een baan en helemaal mooi voor alle honden die zo een tweede kans krijgen!
Brenda Rump
04-04-21 09:03:14
Wij hebben het geluk gehad om Adam te mogen adopteren, hij is nu 1 maand bij ons en we kunnen ons geen leven meer zonder hem voorstellen. Het hele traject via Alex en Elaine is top, er worden geen belofte gedaan die niet waargemaakt kunnen worden de uitleg is meer dan duidelijk, mede hierdoor kan de juiste hond bij jouw gezin en situatie geplaatst worden, ook de begeleiding na de adoptie en het contact zijn zeer waardevol. Alles is top geregeld, zeer transparant alles op papier, chip registratie word geregeld, veiligheidstuig en alle extras maakt het dat dit meer dan vertrouwd aanvoelt.
Alex en Elaine ik kan jullie niet genoeg bedanken en (Adam ook)
Simone Bours
07-12-20 15:15:34
Wat boffen we met onze Oliver! Heerlijk om zo’n lieverd een gouden mand te mogen geven ❤️
We zijn tijdens het hele adoptie-traject, en nu nog steeds, met raad en daad bijgestaan door Alex en Elaine.
Ze nemen het met name het belang van de hond, maar ook veiligheid en regelgeving heel serieus.
Ik kan niet anders dan hen warm aanbevelen voor eenieder die (doordacht) een warme vrij mand heeft.
Peter en Elleke Dierdorp
09-04-20 17:03:09
Zo weer verliefd geworden op hond Ray,jammer dat we er niet uit komen,het is het dier zo,n goed leven gegund met onze katjes en alle tijd die we er zo graag voor over hebben,we zijn met pensioen, hebben 34 jaar honden gehad en hebben alle tijd,en gelegenheid groet uit IJmuiden.
peter en elleke dierdorp
07-02-20 18:09:30
Ik ken zo lieve,positieve mensen die 2 engelse setters in huis hebben genomen na het verlies van hun 4 voeter,Ze doen het zo goed,ik ben er jaloers op.!!
Michiel en Els Spoor
27-01-20 17:04:10
Vandaag, 27 januari 2020, ontvingen wij via een goede vriendin een bericht waarin een Engelse Setter uit Italië werd aangeboden. Wij waren direct zeer enthousiast en hebben uitvoerig met Alex contact gehad die ons uitgebreid informeerde over zijn organisatie en de mogelijkheden. In april vorig jaar hebben wij afscheid moeten nemen van onze tweede Engelse Setter en waren op zoek naar een nieuwe hond. Wij kijken dan ook reikhalzend uit naar de nieuwe hond. Tot slot, niets dan lof voor de organisatie Setter-Rescue en het geeft een zeer goed gevoel om de nieuwe Setter een warm nest te geven, mits wij door de ballotage komen!
Rene Kamps
18-03-19 10:12:26
Heel veel succes met jullie stichting Alex. doet er vele succesvolle adopties mogen volgen.
#rescuesetterlovers Clarina & René
John Peskens
17-02-19 08:36:06
Heel veel succes
Rineke Rineke van der Waal
05-02-19 21:29:01
Heel veel succes met je stichting, fijn dat ons Griekje je tot zulke goede daden heeft gebracht.
alex voncken
28-01-19 22:31:02
welkom op ons gastenboek, en wat zou het fijn zijn hier wat leuke berichten van U terug te lezen, zeker ook van de adoptieouders en hun settertjes
Tonen: 5  10   20 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram