Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Pongo IV

Pongo is een blue belton Engelse setter reu van net 1 jaar jong.
Gevonden in de bossen in de bergen in de regio Caserta door wandelaars. Vrijwilligster Enrica heeft hem naar de opvang van Evelina gebracht.
Ontzettend speels, wat uiteraard past bij zijn nog jonge leeftijd. Een al aanwezige hond zou perfect voor hem zijn ( zie ook de filmpjes )
Kan het geweldig goed vinden met zijn soortgenoten, heeft niet veel interesse in de jacht, spelen vindt hij momenteel belangrijker 😁
Aan de lijn lopen moet nog goed aangeleerd worden.
Filmpjes bij de opmerkingen

•alle hondjes waarvoor wij een nieuw thuis zoeken zitten nog in een opvang in het buitenland, een opvang waar ze vrij rond kunnen lopen zonder dat ze continue in een kennel moeten zitten.
Na een positief afgesloten adoptie-procedure, wordt een transportdatum vastgezet en komen we de hond bij U thuis brengen inclusief veiligheidstuigje, welkomstpakketje en adoptie-overeenkomst•
Indien U interesse heeft in Pongo , U onze adoptie-procedure goed doorgenomen heeft, Uw hele gezin akkoord gaat met de komst en zorg van een nieuw volwaardig gezinslid, dan mag U altijd vrijblijvend ons intake-formulier invullen.
#Evelina

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram