Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Kira

 

Kira is 1 van de settertjes die we ontmoet hebben en in de opvang in Caserta zit.
Kira is een orange belton Engelse setter dame van circa 9 jaar jong.
Oorspronkelijk komt ze uit Sicilië waar ze door een vrijwilligster heel erg mager op straat gevonden werd.
9 jaar is geen spannende leeftijd voor een kleine setter van circa 14kg en een schofthoogte van circa 48cm, er zit nog genoeg pit in.
Is eerder positief op Leishmania getest en ook behandeld, de laatste testen echter wijzen uit dat de parasiet in slaap is en haar bloedwaarden helemaal goed zijn.
Zeer aanhankelijk naar mensen toe, ze vindt het geweldig om hagedisjes te jagen die in de opvang overal wel te vinden zijn.
Lief naar alles en iedereen toe, ook naar kinderen en vreemden toe.
Kan al redelijk goed aan de lijn lopen.
Er wordt voor de zekerheid nog een oogonderzoek gedaan vanwege de staar op haar rechteroog welke waarschijnlijk in het verleden is opgelopen door te lang wachten met behandeling voor de Leishmania.
Kattentest moet ook nog gedaan worden.
Filmpje bij de opmerkingen
*delen vergroot haar kansen op een beter leven*
•alle hondjes waarvoor wij een nieuw thuis zoeken zitten nog in een opvang in het buitenland, een opvang waar ze vrij rond kunnen lopen zonder dat ze continue in een kennel moeten zitten.
Na een positief afgesloten adoptie-procedure, wordt een transportdatum vastgezet en komen we de hond bij U thuis brengen inclusief veiligheidstuigje, welkomstpakketje en adoptie-overeenkomst•
Indien U interesse heeft in Kira , U onze adoptie-procedure goed doorgekomen heeft, Uw hele gezin akkoord gaat met de komst en zorg van een nieuw volwaardig gezinslid, dan mag U altijd vrijblijvend ons intake-formulier invullen.
#Evelina

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram