STICHTING
 
SETTER RESCUE NL

STICHTING SETTER RESCUE NEDERLAND

De enige echte stichting die de liefde voor het ras Setter wil overbrengen.

De bemiddeling van een setter naar uw keuze is geheel kosteloos, u betaald enkel de adoptiekosten en de kosten van het transport (meestal tussen de 300 en 400 euro). De setter wordt, na samenspraak met u, bij u thuis gebracht, zodat wij gelijk kunnen kijken hoe hij/zij het in beginsel doet in een vreemde omgeving en eventueel nog wat tips aan u kunnen geven.

De hond wordt bij u thuis gebracht met een verplicht veiligheidstuig welke door ons geleverd wordt tegen een borg van 35 euro. Er wordt van u verwacht dat u deze minimaal 3 weken gebruikt. Na deze 3 weken kunt u beslissen om een eigen tuigje te kopen of het tuigje te behouden.

De hond wordt bij u afgeleverd met een anti- ontsnappingstuig, extra halsband en dubbele leiband, hondenpenning en gps-tracker. Dit wordt gedaan om eventuele ontsnapping te voorkomen tijdens de reis. Ook krijgt u van ons  een hondenpenning met naam en telefoonnummer, welke Uw eigendom blijft en kunt u vrijblijvend gebruik maken van een GPS tracker ( welke via ons met korting aangeschaft kan worden ) en een natuurlijke antitekenband,ook deze kunt u met een korting bij ons aanschaffen.

Je vindt hier alle informatie over:

  • Her-plaatsing
  • setters uit het asiel
  • setters uit het buitenland
  • kortom alle setters die een spreekwoordelijk gouden mandje zoeken, worden hier gedeeld.

  


 Klik hieronder voor: