Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Ombra 

Ombra staat al gereserveerd om op 13 September op transport te gaan om vervolgens in een opvanggezin geplaatst te worden, maar uiteraard geven we de voorkeur aan directe plaatsing.
Ombra is een tricolor Engelse setter meisje van circa 7 jaartjes jong.
In eerste instantie werd ze op straat gevonden en naar het asiel gebracht en ondanks dat ze een chip heeft, melde zich niemand.
We hebben ze uit het asiel gehaald en in de opvang geplaatst.
We hebben haar leren kennen als een zeer aanhankelijk, ietwat onderdanig settertje.
In de opvang is ze constant samen met Cobra, als 2 magneetjes volgen ze mekaar. Dat zal ook komen omdat ze in de kennel ook al bij mekaar zaten, daar op een paar vierkante meter, achter tralies.
Kan het prima vinden met andere hondjes, heel aanhankelijk naar iedereen toe.
Negatief getest op Leishmaniose en Ehrlichiose.
Met katten lijkt ze geen problemen te hebben.
Ombra weegt circa 15kg bij een schofthoogte van circa 53cm
Filmpjes bij de opmerkingen op haar facebookpost
*delen vergroot haar kansen op een beter leven*
•alle hondjes waarvoor wij een nieuw thuis zoeken zitten nog in een opvang in het buitenland, een opvang waar ze vrij rond kunnen lopen zonder dat ze continue in een kennel moeten zitten.
Na een positief afgesloten adoptie-procedure, wordt een transportdatum vastgezet en komen we de hond bij U thuis brengen inclusief veiligheidstuigje, halsband, leiband, hondenpenning, welkomstpakketje en adoptie-overeenkomst•
Indien U interesse heeft in Ombra, U onze adoptie-procedure goed doorgekomen heeft (https://setter-rescue.nl/Adoptie-procedure/), Uw hele gezin akkoord gaat met de komst en zorg van een nieuw volwaardig gezinslid, dan mag U altijd vrijblijvend ons intake-formulier invullen: https://setter-rescue.nl/Intake-formulier/
#rosalba

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram