Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Lucky (gereserveerd)Lucky is een 7 jarige setter met stamboom, was eigendom van een jager, maar toen deze ontdekte dat Lucky blind was, werd hij nutteloos voor de jager dus hij hoefde Lucky niet meer.
Een paar maanden geleden merkte de jager dat zijn hond niet meer zag en wilde hem dan ook gelijk in het eerste beste asiel kwijt aangezien hij niet meer bruikbaar was, gelukkig kwamen vrijwillers ertussen en hebben Lucky daar vrijgekocht.
Lucky heeft zijn leven lang buiten in een box geleefd. Hij is heel aandoenlijk met alle mensen. Hij weegt circa 25kg, is gevaccineerd, chip en de testen op Leishmania en Ehrlichia zijn negatief. Andere bloedtesten waren perfect, deze waren gedaan om te testen waar zijn blindheid van komt (zonder reslutaat).
De vrijwilligster wil Lucky laten controleren door een oogspecialist, dit moet nog gebeuren. Hij bevindt zich in Sondrio, Noord-Italië.Hij is heel aandoenlijk, kan samen met iedereen, honden en ook katten. Het is een super lieverd die ook heel lief met kinderen is.Indien U interesse heeft in Lucky mag U, altijd vrijblijvend, ons intake-formulier invullen;
https://www.setter-rescue.nl/Intake-formulier/

#nicole
#arianna


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram