Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Bibi (In Nederland)

Bibi is nu 3 weken bij ons en heeft zich ontwikkelt van een hond die niks wist, niks kende en niet zindelijk was, tot een lieve, aanhankelijke setter die enorm veel geleerd heeft op 3 weken tijd.

Bibi is een circa 5 jaartjes jonge blue belton Engelse setter, weegt 20kg bij een schofthoogte van 49cm.
Heeft inmiddels geleerd met andere honden om te gaan, laat zich enorm goed corrigeren, waarbij hij een scherp oog ( en neus ) heeft voor wat lekkers 😁
Hij geniet enorm van wandelen, wordt dan ook dolenthousiast als we zijn tuigje pakken.
Speelt enorm graag, weet inmiddels ook zijn rustmomentjes te pakken.
Jachtinstinct is aardig aanwezig, katten buiten wil hij het liefst achterna jagen, waarbij wegblaffen ook al aardig werkt 😅
Ondanks dat hij nu al aardig wat stapjes gemaakt heeft, zal hij straks in een ander gezin zich toch weer opnieuw moeten aanpassen, maar als we zien hoe enorm leergierig en enthousiast is, zal dat bij de juiste baasjes geen punt zijn.
Bibi is eerder in Italië positief Leishmaniose getest en daar ook voor behandeld.
Bij een nieuwe test door ons uit laten voeren afgelopen week, blijkt hij nog licht positief te zijn, ondanks dat zijn bloedbeeld er prima uitziet.
Desondanks krijgt hij nu medicatie en supplementen voor de zekerheid om de parasiet " in slaap " te houden, en het immuunsysteem een boost te geven. Uiteraard krijgt U alles wat hij nodig heeft kosteloos van ons mee.
( meer info over Leishmaniose kan ten allen tijde bij ons opgevraagd worden ) er zal uiteraard nog meer info hierover gegeven worden, naast het feit dat we éen hondenlevenlang begeleiding blijven geven.
Bibi is een schat van een hond die helaas een verkeerde start heeft gemaakt, maar die schade nu dubbel en dwars in aan het halen is door ontzettend zijn best te doen.
Kennismaking vooraf bestaat tot de mogelijkheden, naast de normale adoptieprocedure uiteraard.
Indien U interesse heeft in Bibi, mag U altijd vrijblijvend ons intake-formulier invullen:
https://setter-rescue.nl/Intake-formulier/
Filmpjes bij de opmerkingen 🎬


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram