Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Asia

11 jaar, en berg ellende achter je hebben, maar dan nog zo vrolijk en fit in het leven staan...dat is de ongelooflijke veerkracht van dit setter-meisje
Asia heeft afgelopen december een operatie gehad waarbij een kwaadaardige tumor met succes verwijderd werd. Immense kosten wederom voor Enpa, maar dat doet men met alle plezier in de hoop dat iemand zijn hart opent om haar nog een paar jaar in vreugde te laten genieten van het leven.
Het is een ongelooflijk lief setter-meisje, aanhankelijk en geweldig met alles en iedereen, het vertrouwen in de mens is ze absoluut niet kwijtgeraakt.
Negatief getest op Leishmaniose, Ehrlichiose, Dirafilaria en Anaplasma.
Het is zo ontzettend dankbaar een wat ouder hondje in huis te nemen, ze zullen U daar eeuwig dankbaar voor blijven en U zult zien hoe waanzinnig snel ze leren te leven in een gezinssituatie.
Dat is sowieso niet afhankelijk van de leeftijd maar vooral van de inzet van de nieuwe eigenaars
Indien U interesse heeft in Asia, onze adoptieprocedure ( https://setter-rescue.nl/Adoptie-procedure/ ) goed doorgelezen hebt, met het hele gezin goed overlegd heeft of iedereen er voor 200% achterstaat dat er een gezinslid bij komt voor de komende 10-15 jaar, geen verwachtingen en/of eisen voor de hond heeft, dan mag U, geheel vrijblijvend, ons intake-formulier invullen;
https://setter-rescue.nl/Intake-formulier/
Filmpje bij de opmerkingen op haar facebook post
ENPA Treviso

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram