Stichting         
 
Setter Rescue Netherlands

Amos

Tricolor reu, +/- 3,5 jaar (d.d. 06/2024)

 

Amos hadden we vorig jaar ook al ontmoet, maar de info kwam nu pas nadat we hem wederom mochten knuffelen
Amos is een tricolor Engelse setter van circa 3 1/2 jaartjes jong. Hij heeft een schofthoogte van circa 55cm bij een gewicht van circa 23kg.
Hij werd op straat aangetroffen en door een vrijwilligster in de opvang geplaatst waar hij nu al te lang wacht op zijn forever home.
Prachtige lieve knuffelbeer, actief, speels, goed met andere honden en vooral heel aanhankelijk.
Jachtinstinct in mindere mate aanwezig momenteel.
Netjes aan de lijn lopen moet hem nog geleerd worden.
Eerdere testen op Leishmaniose en Ehrlichiose waren negatief, maar omdat deze slweer van een tijdje terug zijn, worden deze opnieuw getest.
Filmpjes bij de opmerkingen

•alle hondjes waarvoor wij een nieuw thuis zoeken zitten nog in een opvang in het buitenland, een opvang waar ze vrij rond kunnen lopen zonder dat ze continue in een kennel moeten zitten.
Na een positief afgesloten adoptie-procedure, wordt een transportdatum vastgezet en komen we de hond bij U thuis brengen inclusief veiligheidstuigje, welkomstpakketje en adoptie-overeenkomst•

Indien U interesse heeft in Amos , U onze adoptie-procedure goed doorgenomen heeft, Uw hele gezin akkoord gaat met de komst en zorg van een nieuw volwaardig gezinslid, dan mag U altijd vrijblijvend ons intake-formulier invullen.
#evelina
.#giovi

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram